Events

Niet alleen in het theater maar ook op evenementen en festivals is Circle Percussion een graag geziene gast. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Elk evenement heeft haar eigen karakter. Dat is wat de slagwerkers van Circle Percussion begrijpen en waar zij op in spelen. Gepaste outfits, het juiste repertoire, het juiste instrumentarium. Telkens weer weten de drummers de toeschouwer te boeien met verrassende acts.

Spectaculaire openingsact, sfeervolle intermezzo’s, een zinderende slotact… als geen ander weet Circle Percussion in te spelen op de wens van de opdrachtgever. En in combinatie zijn ze uitermate geschikt voor totaaltheater of een avondvullend programma.

Hieronder een greep uit het aanbod van Circle Percussion.

Air Drummers

Aerial entertainment kent iedereen maar vliegende drummers in de zaal….en dan ook nog eens salto’s makend????

Air Drummers is de nieuwste sensatie!

Een buitengewone act waarbij je wordt getrakteerd op een muzikaal en acrobatisch hoogstandje! Bijzonder geschikt voor grotere producties. Deze ‘Flying Drummers’ zijn een ongekend spektakel!

Bekijk de video.

Informatie en boekingen

Terug

Taiko Drumming

Taiko Drumming (Japans trommelen)

De slagwerkers van Circle Percussion zijn gespecialiseerd in het bespelen van de Taiko; Japanse trommels. De spectaculaire speelstijl op deze kolossale trommels bezorgen uw gasten een zinderende ervaring. Buitengewoon goed te combineren met zang, dans, pyrotechniek, video- en ‘live’ projectie.

Informatie en boekingen

Terug

Circle Percussion ft. Alma Nieto

Zang en drums gaan prima samen! Dat bewijzen Alma Nieto en Circle Percussion in hun bijzondere samenwerking. Nummers worden op maat geschreven door onze huiscomponisten. Heeft u een evenement met een thema?… Wij schrijven de muziek en tekst op maat en voeren het live op grootse wijze uit.

Bekijk de video.
De opening van de ‘op aardgas gestookte’ Maxima Centrale in Lelystad.

Informatie en boekingen

 

Terug

The Beating Heart

… een indrukwekkend multimedia spektakel.

The Beating Heart mag gezien worden als een korte creatieve versie van een bedrijfsfilm, gefilmd en gemonteerd in de stijl van een videoclip, uitgevoerd met ‘live-sync’ slagwerkspektakel.

Voor uw gasten is het een boeiende en vlotte kennismaking met uw medewerkers, uw diensten en bijvoorbeeld het ontstaan van het bedrijf.

Voorafgaand aan uw evenement wordt door onze filmcrew op verschillende bedrijfslocaties van uw bedrijf video-opnames gemaakt van slagwerkers die trommelen op uw bedrijfsattributen. Afhankelijk van de branche waarin u zich begeeft kan dit variëren van het slaan op auto-onderdelen tot het trommelen op machines of onderdelen hiervan… alles is mogelijk.

Op uw evenement zijn deze beelden de begeleiding van een indrukwekkende live-slagwerkperformance. De slagwerkers spelen ‘live sync’ met karate-achtige bewegingen op het bijzondere Japanse slagwerkinstrumentarium waaronder de Chichibu-diako’s en de Okedo-Odaiko. Het geheel is opzwepend, straalt kracht en passie uit en heeft een doordringend, mysterieus geluid.

Door de video heen verschijnen de kernwaarden van uw bedrijf doormiddel van tekstuele kreten bij de bijpassende fragmenten. Dus geen zakelijke voice-over maar juist korte krachtige statements van medewerkers en management, vertalen de missie van het bedrijf.

Productie: Circle Percussion & Chapman Events

Informatie en boekingen

Terug