Big! Men! Drums!

Tour 2012/2014

In de splinternieuwe voorstelling BIG! MEN! DRUMS! baant Circle Percussion zich een weg door een oerwoud van trommelgeweld,hilariteit en humor.

Als ‘niet te stoppen trommeltopsporters’ slaan zij het theaterpubliek figuurlijk van hun sokken.

De slagwerkkrant schrijft: ‘Circle Percussion heeft een dynamiek en een feel die bloedmuzikaal en tegelijk toegankelijk is. Het is leuk en het is indrukwekkend. Niemand in Nederland kan zo overtuigend de verschillende slagwerktradities neerzetten. Het valt vooral op hoe goed alles klinkt. Hiermee steekt de groep met kop en schouders boven de rest uit.’

BIG!
Circle Percussion, de oervader van de Nederlandse slagwerkscene, bestaat maar liefst veertig jaar. Met de vierde generatie drummers had zij de afgelopen seizoenen groot succes met ‘Drums of the World’ en Down to Earth’.

MEN!
Met de ongepolijste ‘oergroove’ van Willem  ‘Afrikit’ Jansen, de retestrakke swing van Erwin Oudshoorn, de onuitputtelijke energie van Ronald Boumans en de onbevangenheid en humor van Wouter van der Wildt verlegt Circle Percussion opnieuw de grenzen van de hedendaagse slagwerkcultuur.

DRUMS!
De groep heeft op hun zeer bijzondere en uitgebreide instrumentarium een geheel eigen onnavolgbare speelstijl ontwikkeld, waarbij een gezonde dosis muzikale humor niet ontbreekt. Ze toveren met trommels alsof het konijnen zijn!

Beleef het in BIG! MEN! DRUMS!

_MG_4455