The Beating Heart

… een indrukwekkend multimedia spektakel.

The Beating Heart mag gezien worden als een korte creatieve versie van een bedrijfsfilm, gefilmd en gemonteerd in de stijl van een videoclip, uitgevoerd met ‘live-sync’ slagwerkspektakel.

Voor uw gasten is het een boeiende en vlotte kennismaking met uw medewerkers, uw diensten en bijvoorbeeld het ontstaan van het bedrijf.

Voorafgaand aan uw evenement wordt door onze filmcrew op verschillende bedrijfslocaties van uw bedrijf video-opnames gemaakt van slagwerkers die trommelen op uw bedrijfsattributen. Afhankelijk van de branche waarin u zich begeeft kan dit variëren van het slaan op auto-onderdelen tot het trommelen op machines of onderdelen hiervan… alles is mogelijk.

Op uw evenement zijn deze beelden de begeleiding van een indrukwekkende live-slagwerkperformance. De slagwerkers spelen ‘live sync’ met karate-achtige bewegingen op het bijzondere Japanse slagwerkinstrumentarium waaronder de Chichibu-diako’s en de Okedo-Odaiko. Het geheel is opzwepend, straalt kracht en passie uit en heeft een doordringend, mysterieus geluid.

Door de video heen verschijnen de kernwaarden van uw bedrijf doormiddel van tekstuele kreten bij de bijpassende fragmenten. Dus geen zakelijke voice-over maar juist korte krachtige statements van medewerkers en management, vertalen de missie van het bedrijf.

Productie: Circle Percussion & Chapman Events

Informatie en boekingen

Terug